Ladda ner böcker Är det värt det (Swedish Edition) gratis


Är det värt det (Swedish Edition) är en bra bok ,
Du hittar också andra böcker av författaren Är det värt det (Swedish Edition)






Fria e-böcker på nätet Är det värt det (Swedish Edition)

Språk : Svenska
Filformat : E-Bok
Utgivningsdatum :
Förlag : Tobias Karlsson
Tillgänglighet: I lager
Betyg:




Ladda ner böcker på nätet pdf Är det värt det (Swedish Edition)



Det var jevnt over to av tre som ikke deltok i noen form for utdanning i fengslet, mellom en og tre prosent av de innsatte tok universitets- eller høyskoleutdanning. De fem landene varierer lite i prosentandelen som ikke tar utdanning i fengslet. I alle landene er det å utnytte tiden til noe fornuftig den viktigste grunnen for å ta utdanning ...

Det er ikke ansvarlig politikk å reversere et politisk vedtak en drøy måned før den nasjonale FM-slukkingen tar til, mener styreleder i Norsk Lokalradioforbund, Svein Larsen. Han skriver i et innlegg på forbundets hjemmesider at “det er nå for sent å utsette den nasjonale FM-slukkingen.”

Din Idiot lyrics: Fordi det føltes som i går, går, går / Men det har gått så mange år, å

For et år 2016 var. Mye er sagt om hva 2017 vil by på, men for Radio Norge og NRK P3 var 2016 høydramatisk – iallefall når det kom til lyttertall. Radio Norge har inntil 2016 hatt en fin posisjon som landets tredje største radiokanal, men så har de måtte slåss.

Det betyr at det bare vil være trafikkmeldinger for Hedmark og Oppland på NRK Trafikk i Hedmark og Oppland. Ikke alle radioer fanger opp en ny kanal automatisk. For å sikre at radioen tar inn NRK Trafikk bør du oppdatere kanallista i radioen. På FM har det vært mulig å få trafikkmeldinger ved bruk av TA (traffic announcement)-funksjonen ...

Under fjorårets Radiodager ble det sagt at folk nok har mer følelser forbundet med digitaliseringen av radio enn andre medier fordi radioen er mer personlig. Det ser ut til at det gode forholdet mellom radiostasjon og lytter fortsatt er godt; lyttertall fra Nordland viser nemlig at like mange lytter til radio som før.

– I år oppfatter jeg det slik at de mener at det har vært for mange repriser, ikke at det har vært for lite program, sier han. – Vi opplever ikke at nyproduksjoner er et krav i konsesjonsvilkårene, så dette er en vurdering Medietilsynet gjør og vi har en litt annen oppfatning. Så får vi finne ut av hvordan vi skal løse det.

Det er ikke så ille med de unge og forbruket av nyheter som en kanskje skulle tro. Det viser forskning fra Danmark. Ni av ti mellom 15 og 29 år benytter nyheter hver dag – de gjør det bare på en annen måte enn sine foreldre og besteforeldre.

Et stort flertall i befolkningen er fornøyd med det de får igjen får lisensen de betaler til NRK. – Det er veldig gøy! Dette er veldig viktig for oss, det er avgjørende at folk har tillit til oss og at vi leverer innhold som har betydning for dem, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.

HedmarksRadioene AS tar steget ut og blir et mediehus på Solør. I helgen lanserte SolørMagasinet og SolørRadioen den nye nettavisa iSolø Redaktør Bjørn-Martin Brandett sier prosjektet har vært i støpeskjeen i ett års tid allerede, og at det var utslagsgivende at Grue Sparebank gikk inn som stor-annonsør i nettavisen. – Ideen om å lansere en nettavis har vi hatt lenge, og vi ...

Hun er P4s største diva gjennom tidene, og synes det var som det hør og bør at vi sendte henne en kasse vin og champagne i ny og ne. Den måtte forøvrig bæres opp. Astrid hadde en fargerik karriere som journalist, redaktør i ukepressen og kom til P4 for godt over 10 år siden. Sammen med Lise Askvik skapte hun “Oss megger imellom ...

P4 fortsetter å ruste opp DAB-kanalene sine. «Misjonen» med Atle Antonen og Johan Golden flyttet over på DAB for et år siden, og nå er det den populære morgenprogramlederen Silje Stang som melder overgang til DAB-kanalen P6 Rock.

Vad f-n är det som spökar? Fungerar perfekt i två-tre dagar sen dör dom helt. Provat byta batterier och tryckt på reset som man ska men utan att få in dom längre i Tellstick net. Har den uppe på taket vid antennen så det är inte vidare roligt att klättra upp dit i tid och otid. När dom slutat fungera så har jag plockat ner dom och ...

Er det noen måte å finne ut hvilke sensorer som finnes i oversikten? Ser de oppdaterer seg veldig sjelden og verdiene er som sagt litt merkelige. Siste oppdatering på en av sensorene er snart tre timer siden og verdien er konstant. Synes det er litt merkelig da de fleste sensorer sender informasjon ofte (eks. hvert minutt).