Läs Krossa dem (Swedish Edition) gratis


Krossa dem (Swedish Edition) Du kan läsa I döda blondiners sällskap-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida,
Du hittar också andra böcker av författaren none Krossa dem (Swedish Edition)






Fria e-böcker på nätet Krossa dem (Swedish Edition)

Språk : Svenska
Filformat : E-Bok
Utgivningsdatum :
Förlag : Zhan-mark Donato
Tillgänglighet: I lager
Betyg:




Ladda ner bok google bok Krossa dem (Swedish Edition)



Ingen av dem hadde radioerfaring fra før, så læringskurven har vært bratt. – Men her i Radio Rock blir vi tatt godt vare på, så dette er bare moro. Idéen bak «Valgfag Rock» var de mange bra historiene bak låtene og musikerne. – Men noen historier er rett og slett for drøye til å fortelles, sier Vidar.

Det går sikkert bra, det bruker å gjøre det, men det blir voldsomt med aktivitet på en og samme dag – særlig for dem i Nordland. NRK og de to store riksdekkende radioselskapene skal slukke sine FM-nett, lytterne skal synce sine DAB-radioer (nye og gamle) til NRKs nye signaler og dessuten skal både myndigheter og kringkastere gjennomføre varslingsprøve.

‎Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about De tre bukkene Bruse - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese!. Download De tre bukkene Bruse - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese! and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch.

NRK Publikumsservice har tatt det hele et steg lenger og tilbyr chat på nett for dem som har spørsmål om DAB. Klokken tikker ned mot FM-slukking i januar. I chatten kommer det opp et fornavn og tittelen “radiorådgiver” og den hyggelige personen på andre siden svarer villig på de vanskeligste spørsmål omkring digitaliseringen ...

FM-slukkingen som nå har kommet til Østlandet vil gjøre Metro-produktet viktig, særlig for dem som ikke har oppgradert til DAB+ i bilen. – Dette er en redaksjonell satsing og som også tar hensyn til at de nasjonale kanalene slukker sine FM-sendinger. Det håper vi er til stor glede for trafikantene, men det dreier seg ikke kun om ...

Prix Radio er fortsatt et godt stykke unna – i september – men Foreningen Radiodager har publisert årets kriterier og kategorier. I år kan man bli nominert uten å være NRK, Bauer, MTG eller medlem av NLR – dette skjer direkte til Foreniningen Radiodager mot et vederlag eller ved støttemedlemskap i NLR.

Stadig flere nye biler har løsningen til Apple i dashboardet, og nå dukker alle P4s radiokanaler opp rett i dashboardet om du har dem installert på telefonen. Lytteren må ikke gjøre annet enn å ha siste versjon (4.0.7) av en av P4-gruppens radioapper installert på telefonen og koble den til bilen.

Blant dem er søstrene Kåss Furuseth som for anledningen flytter familiestemningen fra sitt radioprogram i NRK P3 til Reiseradioen. – Hver morgen på hytta som barn ble jeg vekka av at pappa satte på Reiseradioen på full guffe, og å være med på dette er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse, sier Cecilie Ramona Kåss Furuseth.

Foruten viktig mingling med kolleger og Prix Radio utdeling og påfølgende fest så er Radiodager også en viktig anledning til å lære, få innsikt og bli inspirert. På programmet i år handler det blant annet om data og hva vi kan lære om oss selv og dem som lytter.

Som en del av markedsføringen ruller det reklame på lokalradioen 1 FM, men de har også fått plass i lokalradioblokken som radiostasjonen drifter. Med egen radiostasjon kan de virkelig markere seg og dessuten kommunisere direkte med dem de ønsker å ha på plass i slutten av måneden utenfor Aker stadion.

Et stort flertall i befolkningen er fornøyd med det de får igjen får lisensen de betaler til NRK. – Det er veldig gøy! Dette er veldig viktig for oss, det er avgjørende at folk har tillit til oss og at vi leverer innhold som har betydning for dem, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.

Som svar på endret dynamikk i bransjen avslører BCD Travel i dag en helt ny tilnærming til administrasjon av hotellprogrammer – Stay by BCD Travel®. Selskapet har opprettet en egen, global hotellavdeling ledet av April Bridgeman, nylig utnevnt som Senior Vice President, Hotel Solutions i BCD.

Reisendes velvære er den tredje viktigste prioriteten for reiseansvarlige i bedrifter, bak kostnader og ansvar for den reisende, men programmene deres gjenspeiler ikke dette. Det er konklusjonen av en undersøkelse blant reiseansvarlige og personalsjefer utført av BCD Travels Research & Innov ...

Reising i jobbsammenheng betyr å utsette seg for potensielle risikoer slik som politisk uro, terrorangrep, medisinske nødsituasjoner – og luftforurensning. Som forklart i BCD Travels Inform-rapport, Air Quality and Business Travel, har bare halvparten av de 100 mest besøkte byene ren luft. Forre ...

Ingen av dem har bakgrunn fra radio, men tror ikke det nødvendigvis er negativt. – Kanskje det er en ny innfallsvinkel. Det blir litt klønete, og litt direkte, sier Seljeseth til Begge programledere er scenevante og vil ta med seg den erfaringen inn i sine nye radiojobber.